Aiga> Tala Fou> 2023 Global PV, O le Malosiaga Energy, Avo Alamanuia malosi le malosi o le suiga
July 14, 2023

2023 Global PV, O le Malosiaga Energy, Avo Alamanuia malosi le malosi o le suiga

O le lipoti suʻesuʻe o loʻo aoina i lalo

O le a le tele o le malosi toe faʻafouina o le a manaʻomia le lalolagi e faʻatu i le 2050?

Faʻamatalaga, i le laina ma sini o le Partis Maliega, fuafua o le "taofia o le vevela i lalo ifo o le 2 ° C o loʻo i luga o le Global Group, e manaʻomia O le faʻaopoopoga o le Toe Faamau lelei le Malosi ole 2050, ma ose suʻega foi pe o le lalolagi e mafai ona ausia le faʻatonutonu o le lalolagi, e faʻavae i luga o le lalolagi atoa.

I lalo o le faʻaauau le atinaʻeina o atinaʻe, o le lalolagi manaʻomia mo le faʻatumauina pea o loʻo siʻitia pea. Faʻavae i luga o le manatu o le eletise eletise i 2019 o le a avea ma 26.937twh ma le maualuga o le tuputupu aʻe o le lalolagi eletise i luma o le $.943 57914TWH. I le 2019, o malosiaga faafouina i le lalolagi toe mafai ona maua ai 9.928 TwO o le eletise i le tausaga, ma e tele ona avanoa mo le eletise fou.

I le taimi nei, o isi atunuʻu o loʻo faʻatulagaina le nodes ades i le 2030, e faʻatautaia le vevela i le 2 ° C ma le 1.5 ° B Account mo le 30% o le atoa o le carbon tui. O lona uiga o le faʻapipiʻiina o le malosi faʻafouina e mafai ona fesoasoani faʻaititia le faʻaititia o le carbon monoxiving e oʻo atu i le 26.6 piliona ma le 62.2 piliona tone i tulaga lua.

E tusa ai ma le fuafuaina o Photovoltac, matagi ma isi malosiaga toe faʻafouina, pe a faʻaititia le Sarbon Faʻaititia o le 2 ° C ma 6.887Gw e tusa ma le 2030 pw. I tulaga o le taimi nei o le alualu i luma o le lalolagi, Insulnin Fuafuaina o le lalolagi faʻapipiʻiina gafatia o le malosi toe faʻaleleia o le 19.145 GW i le faʻaititia o le faʻauiga o le malosi A o tausia le vevela i totonu o le 1 ° C, tatou te manaʻomia faʻaputuputu 10.959GW o le malosi faʻafouina malosi faʻapipiʻi i le 2030, ma o loʻo iai lava avanoa mo le faʻaleleia atili o le saoasaoa.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

FAAFESOOTAI MATOU

Puletaofia © Copyright © 2024 suzhou whaylan new energy technology co., ltd Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu